OSMB logo lys
Konsulenter som prater

Om oss

OSMB ble startet i 2021 med mål om å bistå det norske bedriftsmarkedet med vekst gjennom kunder og oppdrag. OSMB er en del av Adite AS.

I OSMB spesialiserer vi oss på utgående markedsstrategier og jobber for å bygge en god pipeline for dere som kunde. Det er viktig å være synlig til enhver tid og være til stede når en mulig kunde er moden for kontakt. Vi sørger for å holde potensielle kunder varme og holde kontakten med deres markedssegment. På den måten treffer vi godt på timing av møtebooking og øker muligheten for salg for dere. Det å benytte OSMB over tid skal gi trygghet, tillit og god dynamikk med mulige kunder og sørger for at hvert møte vi introduserer vil være i samsvar med deres kriterier.

Vi jobber tett sammen med dere og fungerer som en ansatt i deres bedrift. Dette sikrer god forståelse og innsikt i deres virksomhet og dermed en solid grunnmur for å kunne selge inn akkurat dere til målgruppen.

Det er ressurskrevende å bygge opp unik kompetanse i egne avdelinger. Et samarbeid med OSMB vil være en kostnadseffektiv måte å få en kompetent, ekstra ansatt på sammenliknet med en faktisk ansettelse. Dermed vil et samarbeid med OSMB kunne resultere i både smidigere salgsprosesser, bedre salgsresultater og kostnadsbesparelser for dere.

Våre kunder sier at de setter spesielt pris på vår dedikasjon, tette dialog og de gode relasjonene vi skaper til potensielle kunder for dem.
Vi anbefaler gjerne OSMB til andre som har behov for dyktige og profesjonelle møtebookere
– Patrick Høiby, Head of Sales i Witted Megacorp.

Kontakt oss