OSMB logo lys
Konsulenter som diskuterer

Vi søker deg som har driv, engasjement og har erfaring med salg!

Arbeidsgiver: Adite AS avd. OSMB
Stillingstittel: Salgskonsulent B2B
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast 100%
Tiltredelse: Etter avtale
Er du på utkikk etter nye utfordringer og muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag? Vi søker deg som har et pågangsmot, stå-på-vilje og har en genuin interesse for salg og mennesker. Vi søker deg som ønsker å være med på å øke selskapets suksess og være en god ambassadør utad.

Adite søker en erfaren selger til vår nyopprettede pre-sales-avdeling, OSMB. OSMB er et bevis på den kompetansen og suksessen vi har innenfor leadsgenerering og møtebooking med kvalitet. Adite investerer i talenter som kan være med å øke selskapets suksess.

Er du på utkikk etter nye utfordringer? Har du pågangsmot, stå-på-vilje og liker å snakke med mennesker? Adite søker en erfaren selger til vår nyopprettede pre-sales-avdeling, OSMB. Avdelingen er et bevis på den kompetansen og suksessen vi har innenfor leadsgenerering og møtebooking med kvalitet. I Adite er vi opptatt av å finne talenter som kan bidra til å øke selskapets suksess.


Om Adite
Adite ble etablert i 2014 med mål om å skape mer konkurranse i det norske bedriftsmarkedet for telekom- og IT. I rollen som en uavhengig rådgiver sikrer vi at mellomstore og store bedrifter får markedets beste avtaler og tjenester.

Som vår salgskonsulent B2B vil du i hovedsak jobbe i OSMB-avdelingen i Adite. OSMB-avdelingen står for prospektering av nye potensielle kunder både for Adite og for andre bedrifter i Norge. Avdelingen har spisskompetanse prospektering, relasjonsbygging, og møtebooking. Du vil jobbe med salgsteamet og resten av OSMB for å styrke vår egen, og våre kunders, prospekteringsarbeid. Du vil jobbe tett med oppdragsgivere og få muligheter til å spesialisere deg innenfor mange forskjellige bransjer og fagfelt.

Stillingen vil gi de rette kandidatene mulighet til å bli prosjektleder for egne kunder, teamleder for avdelingen, selger for tjenesten, eller andre roller som er viktig for at avdelingen skal vokse, avhengig av ditt ønske og din måloppnåelse over tid.


Arbeidsoppgaver:
Ansvar for egne kundeprosjekter
Kartlegging av potensielle kunder
Bygge pipe og sterke kunderelasjoner
Bearbeide og avtale møter med potensielle kunder
Kontinuerlig opplæring og faglig påfyll på relevant kompetanse
Følge opp møter med kunder ved behov


Egenskaper og ferdigheter:
- Høyere utdannelse innen salg, økonomi, markedsføring eller liknende (relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning)
- Du må ha stå-på-vilje
- Du må ha gjennomføringsevne
- Du må være resultatorientert
- Du må arbeide godt i team og selvstendig
- Det er fordel å være glad i å snakke i telefonen
- Ha god muntlige og skriftlige fremstillingsevne på norsk


Vi tilbyr:
- Muligheten til å være en del av et selskap i vekst
-Muligheten til å bygge nettverk og kompetanse om markedet
-Få spisskompetanse innenfor møtebooking – en viktig del av salgsyrket
- Et ungt og godt arbeidsmiljø med fokus på at vi skal lykkes sammen
- Fastlønn og bonus
- Søknader til aktuelle kandidater blir behandlet fortløpende.


Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med lavik@adite.no eller ring +47 41 24 88 47.

Konsulent rådgiver

Åpen søknad

Er du på utkikk etter ny jobb? Har du lyst på nye utfordringer og en spennende hverdag? Vi i OSMB er alltid på utkikk etter nye talenter, og vi vil gjerne høre fra deg.