OSMB logo lys
Konsulenter som diskuterer

Vi søker deg som har driv, engasjement og har erfaring med salg!

Arbeidsgiver: Adite AS avd. OSMB
Stillingstittel: Salgskonsulent B2B
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Heltid/Deltid
Tiltredelse: Etter avtale
Salgskonsulent OSMB

Ønsker du en karriere innen salg? Liker du å snakke med mennesker og bidra til et godt arbeidsmiljø hvor suksess og innsats verdsettes?


OSMB ser etter motiverte og engasjerte salgskonsulenter på hel- og deltid. Vi ser etter deg som har pågangsmot, stå-på-vilje og en genuin interesse for salg og mennesker, og som vil være med å ta selskapets suksess til nye høyder.


Hvem er OSMB?
OSMB er en avdeling i IT- og telekomselskapet Adite. Avdelingen har som mål å bistå det norske bedriftsmarkedet med vekst gjennom nye kunder og oppdrag. OSMB består av 15 ansatte i alderen 20-30 år, og sitter på spisskompetanse innen prospektering, relasjonsbygging og B2B salg. Siden oppstart har avdelingen hatt en kraftig vekst, derfor trenger vi nå flere dyktige salgskonsulenter med i teamet.


Som salgskonsulent vil hverdagen din blant annet bestå av:
- Ha ansvar for egne kundeprosjekter
- Kartlegge bedriftsmarkedet i Norge
- Bygge pipe og sterke kunderelasjoner
- Bearbeide og avtale møter med potensielle kunder
- Kontinuerlig opplæring og faglig påfyll på relevant kompetanse


Som vår nye salgskonsulent vil du kanskje kjenne deg igjen i noe av dette:
- Du har (eller kommer til å ha) høyere utdanning innen salg, økonomi, markedsføring eller liknende (relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning)
- Du er resultatorientert
- Du har gjennomføringsevne
- Du har stå- på vilje og gir deg ikke når du møter motgang
- Du trives med telefon som verktøy
- Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk


Hvorfor skal du velge OSMB som din nye arbeidsplass?
I denne rollen kan de rette kandidatene få muligheten til å utvikle sin egen rolle basert på faglig interesse og karrieretning. Som salgskonsulent hos oss får du solid kompetanse i IT- og telekommarkedet og muligheten til å bygge nettverk. Du vil jobbe tett med spennende selskaper i ulike bransjer, og få muligheten til å spesialisere deg innenfor mange forskjellige fagfelt.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø hvor vi løfter frem talenter, samtidig som vi har fokus på at vi skal lykkes sammen som et team. Vi gjør mye sosialt sammen, vi feirer suksesser og finner på morsomme aktiviteter. Som salgskonsulent blir du en del av et sosialt og faglig sterkt fellesskap i en ung organisasjon med store ambisjoner, og vi gleder oss til å få deg med på laget!Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med helenej@adite.no eller ring +47 452 44 200.

Konsulent rådgiver

Åpen søknad

Er du på utkikk etter ny jobb? Har du lyst på nye utfordringer og en spennende hverdag? Vi i OSMB er alltid på utkikk etter nye talenter, og vi vil gjerne høre fra deg.