OSMB logo lys
Witted logo
- Vi har gjennom hele prosjektet hatt tett og god kommunikasjon, noe som har resultert i mange spennende kundemøter og ikke minst nye kunderelasjoner.
Witted

Witted

Witted hjelper bedrifter med å vokse gjennom å tilby IT-utviklere og konsulenter til utleie og fast ansettelse. Målet er å finne riktige og kompetente utviklere i Norden i en konkurranseutsatt og vanskelig bransje.

Profesjonelle fra første kontakt

Da vi innledet samarbeidet med OSMB hadde vi ikke nok ressurser internt til å gjennomføre pre-sales -biten. OSMB sin rolle var å sørge for at Witted i Norge vokste i henhold til de ambisiøse målene og forventningene Witted-konsernet i Finland hadde. For å sørge for at leveranse til Witted skulle gå som avtalt, hadde OSMB flere faste og dedikerte kundekonsulenter som tok del i prosjektet. Etter hvert som kundeforholdet styrkes, ble det mer effektivt for begge parter at OSMB tok i bruk CRM-systemet vårt. Dette gjorde prosessen mer oversiktlig og ikke minst tidsbesparende da pipen kunne bygges opp internt i Witted sitt system.

Fokuset til OSMB har helt fra starten vært på å kunne være en forlenget arm for salgsavdelingen til Witted. Samt at de ønsker å fremstå som at de faktisk jobber for oss, og ikke bare er en ekstern partner. Dette har blitt oppnådd gjennom ukentlige samtaler med salgsteamet vårt vedrørende kvalitet på møter, mål, tall og potensielle nye spor fremover.

På denne måten har Witted fremstått profesjonelle fra første kontakt og møtene har resultert i mange nye kunderelasjoner som vi selv har forsøkt å oppnå i lengre tid uten hell. Witted har hatt et godt samarbeid med OSMB som eksterne møtebookere. Vi har gjennom hele prosjektet hatt tett og god kommunikasjon, noe som har resultert i mange spennende kundemøter og ikke minst nye kunderelasjoner. Spesielt godt fornøyde var vi med den tette oppfølgingen og interessen som vår dedikerte møtebooker har viste oss. Vi anbefaler gjerne OSMB til andre som har behov for dyktige og profesjonelle møtebookere – Patrick Høiby, Head of Sales i Witted Megacorp.

Be om tilbud

Kontakt oss