OSMB logo lys
- Som et nyoppstartet selskap med lite kjennskap til møtebooking, sørget OSMB for å levere tett oppfølging. De hadde forklarende workshops og ga en grundig gjennomgang av hvordan de jobber og hvordan våre behov kan imøtekommes.
Dynapro

Dynapro

Dynapro er en leverandør av Microsoft Dynamics 365 Business Central, som jobber med å implementere ERP-systemer til små og mellomstore bedrifter. Hensikten er å hjelpe kunder med å lykkes ved å tilby en løsning som styrker forretningsprosessene deres.

Vår kompetanse, deres salgserfaring

Jeg og tre kollegaer startet opp Dynapro med mye faglig kompetanse, men med mangel på salgserfaring. Som et relativt nytt selskap med lite kjennskap til møtebooking, sørget OSMB for å levere tett oppfølging. De hadde forklarende workshops og ga en grundig gjennomgang av hvordan de jobber og hvordan våre behov kan imøtekommes. Det var viktig for oss å komme i kontakt med flere små og mellomstore bedrifter i hele Norge og være først ute som deres foretrukne leverandør av ERP-system, og i en hektisk hverdag har det vært godt å bli avlastet av pre-sales arbeidet til OSMB.

Dette har bidratt til at Dynapro har blitt bedre kjent med flere interesserte selskaper som har vært i en systemendringsfase. Samtidig har fokuset kunnet rette seg mer mot kundemøtene, istedenfor mot tiden som blir lagt i forkant av møtene.

OSMB har utmerket seg i arbeidet om å anskaffe nye kunderelasjoner til Dynapro. Leveranseansvarlig i begge selskap har hatt ukentlig dialog med oppdateringer, noe som har bidratt til bedre kvalitet på møter og riktig prioritering av interesserte bedrifter fremover.

Be om tilbud

Kontakt oss