OSMB logo lys

Luxsave

Med OSMB har vi fått muligheten til å presentere våre tjenester og diversifisere vår portefølje på en god og effektiv måte.
Les mer
minoko

Minoko

I jakten på å øke mengden innkommende kunder og styrke kundebasen, kan vi takke OSMB for et effektivt samarbeid.
Les mer

DNV Imatis

Som samarbeidspartner i en travel periode, var det viktig for oss at OSMB kunne formidle våre løsninger i tråd med våre verdier. Med tett dialog og godt fungerende samarbeid kan vi trygt anbefale OSMB som partner.
Les mer

Dynapro

Som et nyoppstartet selskap med lite kjennskap til møtebooking, sørget OSMB for å levere tett oppfølging. De hadde forklarende workshops og ga en grundig gjennomgang av hvordan de jobber og hvordan våre behov kan imøtekommes.
Les mer

Mission

OSMB har fremstått svært profesjonelle og trygge å samarbeide med. De gir oss god ukentlig informasjon, og møtene som blir booket er av høy kvalitet.
Les mer
Aptly logo

Aptly

For en liten bedrift som oss, med store mål, er det fantastisk å ha en profesjonell og trygg samarbeidspartner som OSMB i ryggen for store deler av salgsprosessen. Vi opplever virkelig at vi jobber som et team, der vi alle gjør det vi er best på.
Les mer
Witted logo

Witted

Vi har gjennom hele prosjektet hatt tett og god kommunikasjon, noe som har resultert i mange spennende kundemøter og ikke minst nye kunderelasjoner.
Les mer
Brivo logo

Brivo

Det var helt tydelig fra starten av at OSMB er alt annet enn en stereotyp møtebooker. Fokuset ligger på kvalitet over kvantitet, samt at kunden virkelig føler at den som ringer jobber for BRIVO.
Les mer
Fotophono banner

FotoPhono

Etter å ha jobbet med OSMB har vi fått en bedre struktur på salgsprosessen og har en forutsigbarhet i forbindelse med nysalget. Dette gir oss trygghet til å investere videre.
Les mer

Kontakt oss